Jobba hos oss

Är du redo för nästa utmaning?

På bara 10 år har HögforsGST utvecklats till en av de ledande leverantörerna av värmeteknisk utrustning i Sverige. Våra fjärrvärme- och fjärrkylecentraler installeras i allt fler fastigheter och vi får hela tiden bekräftat att vi jobbar på ett sätt som uppskattas av våra kunder.

Det fortsätter helt enkelt gå bra för oss och vi ser inga gränser för vad vi ska kunna åstadkomma framöver. Bland annat har vi väldigt spännande produktlanseringar på gång.

Vi är idag ett glatt och sammansvetsat gäng där alla har lång och djup erfarenhet av fjärrvärme, fjärrkyla och värmeteknik. Vi kommer definitivt att behöva bli ännu fler – och därför vill vi gärna komma i kontakt med dig som är redo för nästa utmaning i ditt arbetsliv.

Titta gärna runt här på vår hemsida och se vilka vi är och vad vi gör. Om du sedan känner att du skulle vilja veta ännu mer om vad vi kan erbjuda dig – och tvärtom – så skicka ett mail till oss på info@hogforsgst.se och berättar kort om dig själv.

Ibland har vi omedelbart behov av förstärkning och ibland kan vi behöva spara dina uppgifter för framtiden. Men vi hör alltid av oss.