Svensk succépremiär för hybridvärme!

GDPR, den nya dataskyddsförordningen
18 mai, 2018
Vis alle

Svensk succépremiär för hybridvärme!

Årets Nordbygg-mässa innebar svensk premiär för hybridvärme – vilken vi redan med stor framgång har lanserat på den finska marknaden. Det handlar om en unik lösning, vilken har utvecklats av HögforsGST och passar de flesta större fastigheter med fjärrvärme.

En jämn ström av besökare fick utforska tekniken i formatet virtual reality och från våra finska installationer kunde vi live visa funktionen och besparingen.

I de mer än 50 fastigheter vi hittills hunnit installera vårt system har uppvärmningen blivit hela 40% billigare. Vår introduktion av hybridvärme innebär på sikt en omvälvning av delar på den svenska energimarknaden.

Själva upplever vi årets mässa som ett värdefullt ”kvitto” på värmebranschens intresse för en innovation där fördelarna är många och mätbara. Om du inte hade tillfälle att besöka vår monter under mässdagarna, kan du läsa mer här!